Menu
  • Ecoweeding TH 12000 wiedeg
  • Ecoweeding TH 12000 wiedeg
  • Ecoweeding TH 12000 wiedeg
  • Ecoweeding TH 12000 wiedeg
  • Ecoweeding TH 12000 wiedeg

Wiedeg TH 12000

Producten > Ecoweeding

Persoonlijk advies

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug om u persoonlijk te kunnen voorzien van meer info over dit product.De Ecoweeding Wiedeg TH 12000 is gemaakt om ongewenst onkruid uit uw gewas te verwijderen.
De tanden dringen de grond tijdens het eggen tot een maximale diepte van 2-3 cm om de bovenste bodemkorst te breken en te verkruimelen. 
Dit zorgt voor een betere beluchting van de bodem en wordt de capillaire werking onderbroken.
De primaire focus ligt echter op de bestrijding van ongewenst onkruid. 90% van de onkruidkiemen wordt op natuurlijke wijze gedecimeerd doordat ze uit de grond worden getrokken. Daarnaast is het ook mogelijk om een pneumatische zaaimachine op de tandeneg te monteren. de agressiviteit of druk van de tanden op elke schakel van de tandeneg wordt centraal geregeld (8 instelmogelijkheden), waardoor u de hoek van de tand binnen een vrij groot bereik kunt
aanpassen.
Door eenvoudig af te stellen met de hendel, kunt u de verende tanden aanpassen voor een zachte en agressieve bediening. Standaard tandlengte: 450 mm. Dikte van tanden: 6 mm (optioneel), 7 mm (standaard) of 8 mm (optioneel). Afstand tussen de tanden: 2,5 cm. De eg heeft 8 secties van 1,5 meter die zich perfect kunnen aanpassen aan de oppervlakte van het veld, hierdoor is het zelfs mogelijk om op heuvelachtig terrein te werken. De machine heeft standaard waarschuwingstabellen aan de achterkant en wegverlichting. Met een transportbreedte van 3 meter is het mogelijk legaal op de Europese wegen te rijden.

voor meer informatie www.ecoweeding.com

Ecoweeding

TAD-LEN gedragen veldspuiten

GML machines

Moore Unidrill direct zaaimachine