Menu
  • Drukregistratie

Drukregistratie

Producten > Machines

Persoonlijk advies

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug om u persoonlijk te kunnen voorzien van meer info over dit product.AAMS-Salvaraniis de producent voor hoogstaande meet-, kalibratie- en testapparatuur voor spuittoestellen. Speciaal voor de Nederlandse markt hebben wij een duurzaam, performant, doch zeer budgetvriendelijk meettoestel ontwikkeld om de drukregistratie te kunnen uitvoeren volgens de meest actuele richtlijnen van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Ben Schuitert Agrotechniek is als SKL keuring station gespecialiseerd in het keuren en onderhouden van spuitmachines en dealer van AAMS-Salvarani.
Wijkunnenhet opbouwen van de AAMS-Salvarani drukregistratiemeter voor u verzorgen.Eigenschappen van de Aams-Salvarani Drukregistratiemeter ?Het toestel is eenvoudig te gebruiken en kan worden uitgerust met één of twee druksensoren (tweede sensor optioneel voor luchtdrukmetingen). ??De druksensor heeft een nauwkeurigheid van klasse 1 en een maximale druk van 10 bar. De sensor kan gedurende kortere periodes druk aan tot 30 bar. Bij langere blootstelling kan eventueel wel schade optreden. Op verzoek zijn extra sensoren tot 20 of 30 bar leverbaar. ?De elektronica is ingebouwd in een IP67 behuizing (stofvrij en waterafstotend) met transparante voorzijde. De behuizing kan geopend worden door een gegarandeerd clicksysteem. De elektronica is voorzien van een specifieke communicatiemogelijkheid waarmee het toestel geüpdated kan worden in geval van wijzigende voorschriften. ?Via dezelfde verbinding kunnen de gegevens eventueel op een extern geheugen opgeslagen en in een computer uitgelezen worden (optioneel).Alle toestellen worden getest en gekalibreerd voor levering. Kalibratie is ook mogelijk na installatie op een spuittoestel. De drukregistratiemeter kan op alle types veldspuiten geïnstalleerd worden. 

 

Werking van de Aams-Salvarani Drukregistratiemeter?Wanneer het toestel stroom ontvangt (12V) licht een groene LED op. Wanneer de druk geregistreerd wordt (vanaf 0.5 bar zoals voorgeschreven), licht een extra blauwe LED op. ?De drukregistratiemeter registreert 100 waarden per 10 seconden en neemt daar het gemiddelde van. Hierdoor worden plotselinge drukpulsaties door bijvoorbeeld het openen en sluiten van kleppen etc. geneutraliseerd. De waarden van het laatste uur met een druk boven 0.5 bar worden geregistreerd samen met de dag en tijdstip waarop deze geregistreerd werden. Met behulp van 3 druktoetsen, kan door de geregistreerde waarden gescrold worden of kan de maximale druk opgeroepen worden.

Prijzen:

 

1140000 Druk registratie unit DR1 (incl. sensor, en kabels) 480,00 €

1140001 Druk registratie unit DR2 (DR1+ extra druk sensor) 640,00 €

 

De kosten voor opbouw van de drukregistratie unit is afhankelijk van het type spuitmachine.

Ecoweeding

Alstrong

Drukregistratie

GML machines

TAD-LEN gedragen veldspuiten